Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
84 commentaren van in totaal 84 beoordelingen

Service

9

Dietrich Cleijne (Nijmegen) 27/06/2018

Lexus Arnhem doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken, wij zijn zeer tevreden over deze Lexus dealer, ook al ging er wat mis tijdens de laatste reparatie, wij zijn er vast van overtuigd dat het allemaal op een positieve manier opgelost gaat worden.

Service

8

Mevrouw Brienesse (Ommeren) 27/06/2018

Goede service.

Verkoop

10

Tonny Beerten (Doetinchem) 20/06/2018

Perfecte garage/dealers, stelt de klant boven alles, zetten alles maar dan ook alles in het werk om je te ontzorgen, erg vriendelijk personeel, ter zake kundig.Wat een service!

Service

10

Hans kapteijn (Bilthoven ) 06/06/2018

Perfect bedrijf en medewerkers

Service

10

JJM Wenneker (Reeuwijk) 06/06/2018

Ik ben tevreden en mijn auto is daar in goede handen.

Service

9

Gijs van Selm (Zutphen) 01/06/2018

service goed, eigenlijk altijd wel tevreden. Nu na 3000 na apk al een klacht over de remmen. Dat had bij de apk gezien moeten worden. Auto netjes opgehaald. Ik heb er niet meer mee gereden, ben in het buitenland.

Verkoop

9

mevrouw Preuter 15/05/2018

goede service enz.

Service

9

Dhr. Eric P. Keizer (Rhenen) 14/05/2018

bereidheid en goede service

Service

8

Evert Wasch (Nijmegen) 09/05/2018

De kwaliteit van de werkplaats is zonder meer goed. Ik vind alleen het gedoe rond de wisseling van de banden slordig. Niet geleverde banden, niet goede banden gewisseld, zelfs een keer banden niet op spanning gebracht. Geen info over de mogelijk (en daadwerkelijk) vergaande slijtage van de banden. verder hade de re4ceptie wel wat actiever mogen zijn met het verstrekken vand e gevraagde autoradio-gegevens waar ik nu enkele malen achterheen moest. Ook vind ik de kosten van het ruilen/opslaan vand e banden erg hoog. Ik zou me kunnen voorstellen dat u dat hele bandengedoe outsourced, heeft u er ook geen last meer van.

Service

9

E. Zwarteveen (Arnhem) 04/05/2018

Hier breng je met een gerust gevoel je kostbare bezit heen voor goed onderhoud.Het was een 10 geworden als ze ook de trilling opgemerkt hadden bij 58 km per uur.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.