Toon beoordeling voor
148 commentaren van in totaal 148 beoordelingen

Service

9

HARCO ESDERS (NIJMEGEN) 07/11/2019

Aardige medewerkers, mooi gebouw, goede ontvangst.

Service

9

marius klomp (boxmeer) 07/11/2019

Nogmaals prima service. Telefonische afspraak met een medewerker van Lexus Arnhem.

Service

9

Eric sassi (Oosterhout ) 23/10/2019

Vind jammer dat je daar moet je onderhoudt laten doen ivm gratis pech hulp zou super zijn als ik naar Breda kunnen

Service

8

Evert Wasch (Nijmgen) 23/10/2019

goed en betrouwbaar

Service

9

Han Schadé (Ede) 23/10/2019

Geweldige service zowel receptie als werkplaats, in een woord buitencategorie chapeau.

Service

9

joel 23/10/2019

goede service en vriendelijk personeel

Service

9

Geurt Vink 18/10/2019

Lexus Arnhem is zeer klantvriendelijk en persoonlijk in de benadering van haar klanten. Altijd een goede en vriendelijke ontvangst.

Service

9

Klaas Melein (Zevenaar) 16/10/2019

Je wordt zeer correct en netjes behandeld en alles wordt na overleg uit gevoerd zoals afgesproken is.

Service

9

Klaas Melein (Zevenaar) 16/10/2019

Je wordt zeer correct en netjes behandeld en alles wordt na overleg uit gevoerd zoals afgesproken is.

Service

9

Klaas Melein (Zevenaar) 16/10/2019

Je wordt zeer correct en netjes behandeld en alles wordt na overleg uit gevoerd zoals afgesproken is.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.