Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
107 commentaren van in totaal 107 beoordelingen

Service

9

fam. Chris van Os ('t Harde) 16/01/2019

Prima zaak met zeer betrokken medewerkers. Men kent je! Daardoor is in de loop der jaren een mooie, unieke band opgebouwd!

Service

10

Schaeffer (Nijmegen ) 04/01/2019

Goede service en vriendelijk personeel

Service

10

Sjaak Arns 04/01/2019

Altijd correct.

Service

9

Mark (Nijmegen) 14/12/2018

Klantvriendelijk

Service

6

P.hekkers 14/12/2018

De Lexus is een prima auto maar de onderhoudsbeurten zijn buitensporig duur. Dit staat in geen verhouding tot de uitgevoerde werkzaamheden. Bijna €900 voor een onderhoudsbeurt met apk !!! Dat kan ik aan niemand uitleggen in mijn omgeving en is geen reclame voor de zaak.

Service

8

Jan Blum (Tolkamer) 07/12/2018

Professioneel, er zijn altijd verbeteringen mogelijk, zoals bereikbsaarheid, terugkoppeling, opvolgen klachten etc.

Service

10

Rob (Nijmegen) 23/11/2018

Betrouwbare kwaliteit en service. Afspraken worden nagekomen indien nodig wordt je vooraf geinformeerd.

Service

8

Evert Wasch (Nijmegen) 09/11/2018

Op zich is de red carpet service een duidelijk pluspunt. Het is alleen jammer dat er soms in de afwerking steekjes vallen.

Service

10

Linda Freriks 09/11/2018

De service bij deze garage is uitmuntend. Er stond een geweldig mooie leen auto voor me klaar, de medewerker die mij hielp was ontzettend vriendelijk en ik kreeg netjes bericht dat mijn auto weer klaar stond.

Service

10

Han Schadé (Ede) 29/10/2018

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.